Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda Konuştu

 Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in olası ölümü üzerine yaptığı değerlendirmede, "Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yaptıysa orada çürüyüp gitmelidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Bahçeli, Türkiye'de terörsüz bir gelecek inşa etmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Şöyle konuştu:

"Eğer terörsüz bir siyaset, ülke ve gelecek konusunda herkes ittifak halindeyse, biz de elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız ve buradayız."

Bahçeli ayrıca, Cumhuriyet'in 101. yılına dikkat çekerek, milli birlik ve beraberlik çağrısı yaptı:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 101. yıl dönümünde, milli kucaklaşmayla yeni yüzyılın destanını el ele yazalım. Bizi ayrılmayı, bölünmeyi bekleyenleri mahv-ı perişan edelim."

Son olarak, terörist başı Abdullah Öcalan'a yönelik tecritin kaldırılmasıyla ilgili tartışmalara değinen Bahçeli, "Eğer tecrit kaldırılacaksa, gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun ve terörün tamamen bittiğini, örgütün lağvedildiğini ilan etsin." şeklinde konuştu.