9602,16%-2,09
36,41% 0,37
38,11% -0,20
3440,78% 0,36
5655,99% 0,32
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, partisinin İzmir Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, partisinin İzmir Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. İzmir ziyaretinde teşkilat çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunan İbiş, AK Gençlik’in gücünü ve vizyonunu Türkiye’nin dört bir yanında göstermeye devam edeceklerini vurguladı.
İbiş: “AK Gençlik, Türkiye’nin Yarınlarını İnşa Edecek”
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, İzmir Gençlik Kolları ile düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti’nin gençleri sadece bir seçmen kitlesi olarak değil, aynı zamanda dava taşıyıcısı ve fikir inşacısı olarak gördüğünü belirtti.
“Gençlerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde karar alma mekanizmalarının her noktasında yer aldı ve almaya devam edecek. AK Gençlik olarak bu kutlu davanın en güçlü neferleriyiz. Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Savunma sanayinden teknolojiye, enerjiden dijital dönüşüme kadar her alanda büyük başarılara imza atıyoruz. Bu başarı hikâyesinin en önemli aktörleri de biz gençleriz. İzmir’in her mahallesinde, her üniversitesinde AK Gençlik’in enerjisini ve ruhunu hissettireceğiz,” dedi.
İçelli: “AK Gençlik, Sahada Olmaya Devam Edecek”
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İçelli ise, İzmir’de gençlerin siyasete olan ilgisini artırmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “AK Parti, gençliğe verdiği önemle siyasette gençlerin önünü açan bir hareket olmuştur. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde her zaman en ön safta yer aldık. Bundan sonra da azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İzmir’de gençlerimizle daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Açıklandı
Toplantının ardından AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyeleri açıklandı. Yeni yönetim şu şekilde oluştu:
İl Başkanı: Mehmet Emin İçelli
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Ahmet Özdemir
Teşkilat İşleri Başkanı: Muhammet Fatih Kılıç
Seçim İşleri Başkanı: Mehmet Utku Uçar
Tanıtım ve Medya Başkanı: Leyyanur Adsoy
Dış İlişkiler Başkanı: Ahmet Bayram
Sosyal Politikalar Başkanı: Fatih Ömer Keleş
Yerel Yönetimler Başkanı: Cemil Sarioğlu
Ekonomi ve Mali İşler Başkanı: Zafer Önal
Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Mehmet Fırat Uran
Üniversiteler Başkanı: Nusret Özcan
Yeni Seçmen Başkanı: Barış Suoğlu
AR-GE ve Eğitim Başkanı: Mehmetcan Arslaner
İnsan Hakları Başkanı: Osman Akkaya
Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Kader Kaya
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı: Muhammed Enes Ünsal
İl Sekreteri: Sedef Taşkın
AK Parti İzmir Gençlik Kolları, yeni yönetimiyle birlikte sahada aktif çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.