Dervişoğlu, "Batı Trakya Türklerinin okulları kapatılıyor"

Dervişoğlu,

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu Partisinin Grup Toplantısında Konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu Partisinin Grup Toplantısında Konuştu.

Okullarını ve camilerini muhafaza etmeye çabalıyorlar. Ne acıdır ki, Gayrı milli tahrifat Bakanı Yusuf Tekin’in “Ruhban okulu açılmalı” çığlıklarını, Fener Rum Patriğinin “ekümenik” sıfatıyla zirvelere katılmasını

Haberlere taşındığını gördük de,Daha birkaç gün önce Yunan hükümetinin 4 Türk okulunu daha kapatma kararını, Ne haberlerde gördük ne de buna ilişkin bir tepki duyduk.

Hükumetten ve başındaki zattan umudumu kestim. Dışişleri Bakanlığı’nda çalışan Ve içinde halen devlet aklı ve ahlakına sahip olanlar varsa, Onlara sesleniyorum.

Batı Trakya Türklerinin okulları kapatılıyor. Bakınız, kapandıktan sonra açmak zordur!

Bu işe acilen müdahale ederek mensubu olduğunuz milletin, Ve tarihi hem meydanlarda, hem masalarda zaferlerle dolu devletimizin  Size verdiği vazifenin gereğini yerine getirin. 

 

Londralı borsa yatırım danışmanı Vergimatik Mehmet! Kendisi geçtiğimiz hafta kredi değerlendirme kuruluşu Moody’s’in  Türkiye’nin kredi notunu arttırmasından dolayı düğün bayram etti. Peki bu iki puanlık kredi notu artışıyla Türkiye hangi ülkelerle aynı seviyeye gelmiş?

Bahamalar, Bangladeş, Benin, Fiji, Honduras, Karadağ ve Ürdün. Peki bu Duyun-u Umumiye memuru arkadaşın Bizi gelecek aylarda taşımayı vaad ettiği yerde hangi ülkeler varmış?

Ermenistan, Özbekistan ve Senegal. Buradan Vergimatik Mehmet arkadaşımıza bir alkış tutalım! Ve elbette saraydaki amiri dünya liderine de bir alkış  Çünkü bu büyük eserin asıl sahibi o. Kendileri,

“Faiz sebep, enflasyon sonuç” başlıklı Nobel ödüllü ekonomi politikalarını, Sevgili damadı eliyle yürütürken şu açıklamayı yapmıştı:

“Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece merak etmeyin.  Anlatıldığı gibi, yok kredi derecelendirme kuruluşları  şöyle söylemiş, böyle söylemiş.  Bırakın o sahtekarları. Onlar bizim hakkımızda çok şey söylediler. 

Bu dünyada batan ülkelere  bir anda 4 derece artırmak suretiyle  not veren bu teşkilatlardır. Bunlar böyle teşkilat. Biz işimize bakalım. Ne durumdayız ona bakalım.”  Batan ülkelere bir anda 4 derece arttırmak suretiyle not verenler…Peki, bir anda iki derece arttırmak suretiyle not verenler? Bu hangi tür ülkeye giriyor sayın Erdoğan?  Batmakta olan mı?

Yoksa siz rakamları pek seversiniz,  Yarı batmakta olan ülke mi oluyoruz? Henüz saraydan bu konuda bir açıklama gelmedi ama Bildiğiniz üzere, Erdoğan, büyük müjdeleri bizzat kendisi verir

Bir müjdeyi bir bakanına verdiriyorsa, Bilin ki o müjdeyi kendisi bile beğenmemiştir dedi.