Entok, "Gençlik Spor Müdürlüğü'ne ciddi bir borcumuz var"

Entok,

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok geçtiğimiz gün katıldığı Es Tv 90+3 programında stadyum konusunda açıklama yaptı.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok geçtiğimiz gün katıldığı Es Tv 90+3 programında stadyum konusunda açıklama yaptı.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ES TV'de yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

"Eskişehir Yeni Stadyumu henüz Eskişehirspor’a tahsis edilmiş değil. Şu an stadyumda maç oynayacağımıza dair bir garanti yok. Ancak bu çözülemeyecek bir mesele değil. Gençlik Spor Müdürlüğü'ne ciddi bir borcumuz var ve Eskişehirspor’a sahayı vermek zorundalar. Oynayacağımız çimler bizim olsa da tribünler, led ekranlar ve localar için ücret ödememiz gerektiği söyleniyor. Tasarruf Tedbirleri Genelgesi bu sene devrede ve 12 milyon liraya yakın bir borcumuz var. Nebi Hatipoğlu ile bu durumu görüştük, ilgileneceğini belirtti. Bu konuda AK Partili milletvekillerine daha çok iş düşüyor. Bu işi bir an önce çözmemiz gerekiyor. Eskişehirspor için inşa edilmiş bir stadyum var ve Eskişehirspor taraftarları bu statta maç izlesin diye yapıldı. Keşke stadı tüm haklarıyla satın alabilsek, ancak en acil olan şey bu tahsisin yapılması. Bu konuda destek bekliyoruz."