9129,74%-1,03
38,48% 0,00
43,87% 0,03
4103,64% -0,03
6646,63% 0,59
Eskişehirspor Yönetim Kurulu, kulübün resmi kanalları üzerinden yaptığı açıklamada, başkanları Ulaş Entok’a tam destek verdi. Göreve geldiği günden bu yana kulübün birlik ve beraberliğini önceleyen Entok’un liderliğinden övgüyle söz edilen açıklamada, “Bu arma için atılan her adımda başkanımızın yanındayız” denildi.
Haziran ayında göreve gelen Ulaş Entok’un yalnızca bir başkan değil, aynı zamanda kulübü bir arada tutan birleştirici bir lider olduğu vurgulanan açıklamada, “Zor zamanlarda sessizliğiyle bile bize güç verdi. Gerektiğinde konuştuğunda ise Eskişehirspor’u kimseye meze ettirmedi” ifadelerine yer verildi.
Entok’un siyaseti, bürokrasiyi ve tüm ilişkilerini kulübün menfaatine kullandığına dikkat çekilen açıklamada, “Elindeki tüm imkânları bir gün bile kişisel çıkarı için değil, sadece Eskişehirspor için seferber etti” denildi.
Yönetim Kurulu, başkan Entok’un sessizliğinin dahi kulübün geleceği adına atılan bir adım olduğunu belirterek, “Bugün geldiğimiz noktada aynı kararlılıkla arkamızda duran, yolumuzu açan başkanımızın yanındayız. Senin inandığın yolda biz de inançla yürüyoruz. Şampiyon biz olacağız” mesajıyla desteklerini yineledi.