• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,90% 0,05
  • EURO

    41,06% 0,14
  • GRAM ALTIN

    3766,88% 0,98
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 1,51

“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

LÖSEV Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışlarını Türkiye genelinde 12 ay boyunca kayıtlı hastalarına et ve et ürünleri desteği olarak hız kesmeden ulaştırıyor.

YAŞAM 12.01.2024 12:10:00 0
“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

 

 

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde, yıl boyunca hastalara ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor. LÖSEV Et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. 

 

“LÖSEV’den Yıl Boyunca Et ve Et Ürünleri Desteği”

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi’nin bölge hizmeti verdiği Bilecik, Kütahya, Afyon ve Uşak illerinde LÖSEV’e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri dağıtımını gerçekleştirildi. LÖSEV et desteğinden her yıl on binlerce hasta ve ailesi faydalanıyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik koşullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulaşıyor. LÖSEV 81 ilde yaptığı dağıtımları aralıksız sürdürüyor. Bölgede yapılan et ve et ürünleri yardımında LÖSEV ‘e kayıtlı hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu.

 

“LÖSEV Eğitim Programları ile Ailelere Sosyal Destek Sağlamaya Devam Ediyor”

LÖSEV, sosyal destekler kapsamında vakfa kayıtlı ailelerini gönüllü uzman konuklarla buluşturmaya ediyor. Uşak’ta gerçekleştirilen et dağıtımında, Uzm. Psikolog Hatice Akkan gönüllü olarak ailelerle bir araya geldi ve “Stres Yönetimi ve Psikolojik Sağlamlık” konulu eğitimi gerçekleştirerek ailelerin zorlu sürecine destek oldu. Özellikle doğru bilgi ihtiyacının yoğun ve önemli olduğu tedavi süreci, LÖSEV’in gönüllü uzmanlar eşliğinde sunduğu eğitim destekleri sayesinde ailelerin mücadelesini olumlu etkiliyor. Hasta ve hasta yakınlarının yalnız olmadıklarını bilmeleri, kendilerini geliştirmeleri ile aileler hayata daha sıkı bağlanıyor.

 

Yıl boyunca adak bağışı yapabilirsiniz

LÖSEV ’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.  Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Siz de kanser hastalığının maddi girdabındaysanız www.losev.org.tr adresinden ya da 0312 447 06 60 arayarak LÖSEV’e ulaşabilir ve tüm imkânlardan faydalanabilirsiniz. Siz de vekâleten kurban bağışınızı LÖSEV’e kolaylıkla yapabildiğiniz gibi yıl boyunca da adak bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. LÖSEV Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bağış ekranlarından ya da www.losev.org.tr üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz.


Express Vize Süresi Uzatıldı

2025 Türk Turizmcilerin Dünya'da 5 Kıtada Etkinliğini En Arttıracağı ve Hissettireceği Yıl Olacak

Özgür Özel'den AB Zirvesinde Demokrasi ve İş Birliği Mesajı

Eğlence Zirve Yaptı İki Ülke Tek Yürek!

Yunanistan'da Hayat 28 şubat'ta Durdu

Almanya Nereye Gidiyor?

Türkiye ve Japonya Arasındaki Stratejik İş Birliği Güçleniyor

Budva'da İkonik Heykelin Ardındaki Trajik Aşk

“Ekonomiden diplomasiye, ticaretten güvenliğe sorunların çözümü için yeni bir küresel düzene ihtiyacımız var”

EGİKAD’dan İzmir İtalyan Konsolosu Bianchi’ye ziyaret

Sezen Aksu’dan Yetkililere Çağrı: "Aklıselime Davet Ediyorum"

Merve Mermer’in 300 Bin Dolarlık Bilekliği Gündem Oldu!

Yıldız Tilbe’den Sahte Hesaplara Karşı Hukuki Mücadele

Melis Sağlam: “Oyunculukta Yarışa Bir Adım Önde Başladım”

Aybüke Albere: "Çocukken Hayalim Dansöz Olmaktı"

Aybüke Albere'den Anlamlı Proje: Kimsesiz Çocuklara Masal Okuyacak

Aybüke Albere’den İddialı Dönüş!

Ziynet Sali'den Yeni Şarkı: "Uyku Tutmadı"

Begüm Polat: "Başarı Başıma Bela Oldu"

Berkay’dan Yeni Şarkı: "Yas Tutarak"

Ole Gunnar Solskjaer: "Oyuncularımla Gurur Duyuyorum"

Derbinin Kazananı Beşitaş Oldu!

Trabzonspor - Göztepe maçının ardından teknik direktörlerden açıklamalar!

Trabzonspor, Göztepe ile puanları paylaştı!

Sivasspor'dan Adana Demirspor'a Gol Yağmuru: 5-1!

Anadolu Üniversitesi sporcuları Milli Takım seçildi

Trendyol Süper Lig 31. Hafta Programı

Vincenzo Montella: “Çok Önemli Bir Hedefe Ulaştık”

A Milli Takım UEFA Uluslar A Ligi'ne yükseldi

Derbide Kazanan Eskişehirspor Oldu

Küpeli: "Eskişehir'e Marka İşletmeler Yakışır"

Ekonomimiz Güçlü Temeller Üzerine Kurulu

Türkiye’de İşsizlik Son 12 Yılın En Düşük Seviyesinde!

Eskişehir İhracatında Yükselen Performans: 2025’te 342 Milyon Dolar İhracat

Brüksel Ticaret Ataşesi’nden Eskişehir OSB’ye İş Birliği Ziyareti

TÜİK’ten Enflasyon Verileriyle İlgili Açıklama: "Asılsız İddialara İtibar Etmeyin"

Bankalar Kâr Rekoru Kırdı, Vatandaş Borç Batağında!

Merkez Bankası Faizi 250 Baz Puan İndirdi: Politika Faizi Yüzde 42,5’e Çekildi

EGE İhracatına Gençler Yön Veriyor: EGİAD ve EİB İş Birliğiyle İhracata Destek

Enflasyon Düşüyor, Ekonomi Büyümeye Devam Ediyor: Şubat Verileri Açıklandı

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Bayram Tatilinde Acil Sağlık Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Kolorektal Kanser Farkındalık Ayı: Erken Teşhis Hayat Kurtarır!

ESOGÜ’den Ramazan Sonrası Sağlıklı Beslenme Önerileri

Sağlıklı Bir Ramazan İçin Beslenme Önerileri

Sivrihisar Devlet Hastanesi 24 Mart 2025’te Hizmete Girdi

Meme Kanseri Tedavisinde Yeni Dönem: Kemoterapiye İhtiyaç Azalıyor

Sivrihisar Devlet Hastanesi 24 Mart’ta Açılıyor

Marmaris İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden Kadınlara Özel İlk Yardım Eğitimi

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Rehabilitasyon Süreçleri Bağımlılıkla Mücadelede Büyük Rol Oynuyor"

Türkiye SMA Vakfı, 28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü’nde Farkındalık Etkinlikleri Düzenledi